Kursi i këmbimit

19.02.2017


  Blerjet Mes Shitjet
 MRKBBankaMRKB
EUR61.3061.3061.5061.8561.85
USD56.4856.7257.7459.3059.01
CHF56.5256.7357.8159.3559.02
AUD43.2443.4644.2745.4045.22
 • Internet banka


 • Internet banka për persona fizik-demo


 • Aplikacioni mobil mBanka


 • Konvertori i valutave


 • Kalkulatori i kursimit


 • Kalkulatori i kredisë


 • KARTA PËR PERSONAT FIZIKË
  KARTA PËR PERSONAT FIZIKË
 • KURSIMI PËR PERSONAT FIZIKË
  KURSIMI PËR PERSONAT FIZIKË
 • KREDI PËR SUBJEKTET JURIDIKE
  KREDI PËR SUBJEKTET JURIDIKE
 • SHITJA E PASURISË SË PATUNDSHME DHE PAJISJEVE
  SHITJA E PASURISË SË PATUNDSHME DHE PAJISJEVE
 • Lëvizjet e tregut të kursit devizor

 • Lokator i bankomateve

 • Çmime dhe mirënjohje

 • Pagesë me karta pakontakt

 • Ekspoziturat dhe filijalet

 • Kuvendi i Bankës - 23.03.2016