Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Н О В О С Т И28.06.2017 - Известување за летно работно време


Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека во текот на летниот период, од 03.07 до 04.09.2017 година, експозитурите на Банката ќе имаат изменет режим на работно време. Во наведениот период, нема да работат следните експозитури во Скопје: Ѓорче Петров 2; Новоселски пат; Нова Македонија; ЈАТ; Стопанска комора; Чешма; МВР; Козле; Водњанска и Ново Лисиче.

Поголемите експозитури со Одговорен работник ќе работат со регуларно работно време до 18:00 часот, освен експозитурата Јане Сандански која ќе работи до 16:00 часот.

Останатите експозитури во Скопје ќе работат до 15:00 часот.

 

Повеќе информации за работното време и дисперзираноста на мрежата на експозитури и филијали на Банката, можете да добиете на следниот линк: http://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=1410&lang=1&uc=40&par=3


10.11.2017 – 20% попуст во Sport Vision со Mastercard® на Комерцијална банка


Нова ексклузивна акција со Mastercard® картичките на Комерцијална банка.

 

Секој вторник во ноември добивате 20% попуст во сите продавници на Sport Vision во Македонија доколку платите со Mastercard® или Maestro картичка на Комерцијална банка.

 

Попустот од 20% важи за целиот асортиман на производи и се пресметува и на веќе намалените акциски цени.

 

Истиот важи и за еднократно плаќање и за плаќање на рати, а се пресметува директно на каса при плаќање со Mastercard® и Maestro картичките на Комерцијална банка, секој вторник во ноември 2017 година.

 

Master_nova10.11.2017 - Банката спонзор на Фестивалот „Златно славејче 2017“


Од 16 до 18 ноември, во спортската сала „Борис Трајковски“ во Скопје по 47-ми пат ќе се одржи Фестивалот „Златно славејче“.

Банката, како општествено одговорна компанија која го следи развојот на младите поколенија, дванаесет години по ред е спонзор на овој најпрестижен детски фестивал во Републиката. И оваа година златните славејчиња повторно ќе застанат на сцената и ќе ги отпеат своите хитови.

За таа цел се подготвени нови, досега необјавени детски композиции, во придружба со кореографија, кои публиката ќе може да ги слушне на фестивалските вечери.
27.10.2017 - Штедни книшки (Верверичка)


По повод 31 Октомври - Светскиот ден на штедењето, Банката ќе им отвори штедни книшки – Детско штедење „Верверичка“ со износ од 5.000,00 денари и исто толку штедни касички на сите деца кои ќе се родат на 31 октомври од 00:00 до 24:00 часот во Скопје и во други градови во Републиката во кои Банката има свои филијали и/или експозитури.

Средствата ќе им бидат исплатени само на оние лица кои документите ќе ги достават најдоцна до 31.12.2017 година.

 

Оваа година по тринаесетти пат ќе се доделат штедните книшки „Верверичка“ и касичките, а до сега во просек секоја година по 45 семејства им се радуваат на средствата што нивните најмили ги добиваат од Комерцијална банка АД Скопје.

 А Р Х И В А