Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Н О В О С Т И7.7.2017 - Второ место за Комерцијална банка на бизнис турнирот во „Форца“


Во периодот од 02.06.2017 до 30.06.2017 година, во Скопје, во спортскиот центар Форца, се одржа 10-от спортски турнир за бизнис единките во Македонија, наменет за развој на рекреативниот спорт и Team Building помеѓу вработените.
 

Комерцијална банка АД Скопје  со освоените 128 бода го зазема второто место. Првопласирана беше екипата на NETSETERA со 149 бода, а третото место го освои Стопанска банка

 

На турнирот земаа учество над 20 македонски компании и финансиски институции со вкупен број од преку 500 учесници. Банката на турнирот настапи во сите 8 дисциплини.

 

За освоеното второ место во екипна конкуренција Банката доби 3 - месечен договор за користење спортска сала.

 

БРАВО !!!

forca2017

06.01.2018 - Известување за работно време на Банката


Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека на 6 јануари 2018 година (сабота) - Бадник и 8 јануари 2018 година (понеделник) - Божиќ, филијалите и експозитурите на Комерцијална банка АД Скопје нема да работат.

 

Среќни празници.
25.12.2017 - Донација во Дневен центар за згрижување на лица со церебрална парализа


Со претпразнична посета на Дневниот центар за згрижување лица со церебрална парализа и подарок од 35 пакетчиња од  страна на вработените во филијалите и експозитурите во Скопје на сите корисници на услугите на Центарот, Комерцијална банка АД Скопје им посака добро здравје и среќни празници.
 
paketcinja22.12.2017 – Нов промотивен период за станбен кредит


Банката го продолжи промотивниот период  до 30.06.2018 година, во кој сите  новоодобрени станбени  кредити  ќе ги одобрува со 0%  надомест за одобрување и администрирање и 0 денари трошоци за процена на обезбедувањето . Повеќе на следниот линк.


22.12.2017 – Старите пријателства се како ѕвезда


 

Старите пријателства се вредни, како најсветлата ѕвезда на новогодишното небо, како насмевката на задоволно дете, како среќни насмеани очи и подадено раче за подарок. Вакво пријателство негуваат вработените од Комерцијална банка АД Скопје и Центарот за едукација на деца на улица од Шуто Оризари. И оваа година, подароци за 120 дечиња, заеднички појадок, приредба за гостите и секогаш корисен новогодишен подарок за полесно преживување на секојдневието. Децата од Центарот секоја година во ова време прашуваат: „Кога ќе дојдат од Комерцијална банка?“ Тие очекуваат а вработените се подготвуваат за средба после која Новата година се чека со повеќе надеж, дека барем дел од овие деца ќе успеат да го најдат својот „млечен пат“ во животот.

 

Старите пријателства се вредни
 
Од предновогодишната дружба во Центарот за едукација на деца на улица од Шуто Оризари со вработените од Комерцијална банка.


А Р Х И В А