Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Наградна игра „Биди дел од фудбалската историја! Со Mastercard® од Комерцијална банка АД Скопје на УЕФА Супер купот“

 

UEFA

 

Извлечени се добитниците на наградната игра „Биди дел од фудбалската историја! Со Mastercard® од Комерцијална банка АД Скопје на УЕФА Супер купот“!

 

Конечниот список на добитниците е во продолжение:

 

Наградите може да се подигнат во рок од 60 дена, секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот на следната адреса: Комерцијална банка АД Скопје, Одделение за банкарски картички, ул. Орце Николов бр. 3, 1000 Скопје.

 

Добитниците на билетите за УЕФА Супер купот истите треба да ги подигнат осум дена пред почетокот на натпреварот, односно сѐ до денот на одигрување на натпреварот (08.08.2017 година) до 16:00 часот. Добитникот на оригиналната фудбалска топка која ќе се користи за време на натпреварот истата ќе може да ја подигне ден по одигрување на натпеварот (09.08.2017 година), а сѐ до крајниот рок од 60 дена.

 

Во списокот се објавени само имињата на оние добитници на награди кои имаат дадено своја согласност Банката да може да ги користи нивните лични податоци во маркетинг цели. За останатите награди се објавени само соодветните добитни кодови.

 

Увид во кодовите за Наградната игра може да се изврши на изводите од Вашите картички: Maestro® дебитна картичка, Debit MasterCard® дебитна картичка, Debit MasterCard® World дебитна картичка, MasterCard® Standard кредитна картичка, MasterCard® Revolving кредитна картичка, MasterCard® SP Co-branding кредитна картичка, MasterCard® Skopje City Mall кредитна картичка, MasterCard® Platinum Standard кредитна картичка, MasterCard® Platinum Revolving кредитна картичка, MasterCard® домашна кредитна картичка, MasterCard® меѓународна кредитна картичка.
 

Подарок-картичките од 3.000 и 1.000 денари можат да се искористат во посебно означени продажни места во трговскиот центар Skopje City Mall, со кои Банката има склучено договор, во рок од 6 месеци од денот на подигнување на наградата.

 

Наградната игра траеше од 12.07.2017 до 26.07.2017 година, а учество се обезбедуваше со секоја трансакција на продажни места направена со дебитна или кредитна картичка од сите програми на Mastercard® на Комерцијална банка за физички лица од најмалку 600,00 денари.

 

Ви благодариме за учеството во Наградната игра и им честитаме на среќните добитници!

 

Правила на наградната игра „Биди дел од фудбалската историја! Со Mastercard® од Комерцијална банка АД Скопје на УЕФА Супер купот“