Kontakt           24/7
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Loja shpërblyese “Bëhu pjesë e historisë së futbollit! Me Mastercard®” të Komercijalna Banka AD Skopje në Super Kupën e UEFA-së

 

UEFA

 

Surprizë e madhe për shfrytëzuesit e kartave të debitit dhe të kreditit për personat fizikë të Bankës Komercijale!

 

Me secilin transaksion të realizuar në pikat e shitjes në vlerë prej së paku 600,00 denarë duke përdorur kartat e Juaja të debitit ose të kreditit të të gjitha programeve të Mastercard® të Bankës Komercijale, në periudhën nga 12 deri 26 korrik të vitit 2017, keni shans për të fituar në Lojën shpërblyese dhe mundësi që ta ndiqni drejtpërsëdrejti në stadium ndeshjen ndërmjet Real Madridit dhe Mançester Junajted!

 

Do të ndahen 10 (dhjetë) komplete me nga 2 (dy) bileta për Super Kupën e UEFA-së, që do të mbahet me 8 gusht 2017, në Shkup, si dhe topi origjinal i cili do të përdoret zyrtarisht gjatë ndeshjes. Shpërblimet tjera përfshijnë 20 (njëzetë) kartë-dhurata për përdorim në qendrën tregtare “Skopje City Mall” në vlerë prej 3.000,00 denarësh dhe 80 (tetëdhjetë) kartë-dhurata në vlerë prej 1.000,00 denarësh.

 

Në lojën shpërblyese, do të marrin pjesë të gjitha transaksionet të kryera në pikat e shitjes në Republikën e Maqedonisë, si dhe transaksionet E- commerce (pagesa nëpërmjet internetit) në internet portalet maqedonase. Secili transaksion prej së paku  600,00 denarësh ju sjell një shans, që do të thotë se sa më shumë që realizoni pagesa – aq më shumë shanse fitoni.

 

Tërheqja e shpërblimeve do të bëhet më 28.07.2017, kurse lista e fituesve do të shpallet në internet faqen e Bankës Komercijale.

 

Me fat!

 

Rregullat e lojës shpërblyese “Bëhu pjesë e historisë së futbollit!Me Mastercard®” të Komercijalna Banka AD Skopje në Super Kupën e UEFA-së“