Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Среќна среда со Masterdard® на Комерцијална банка во Cineplexx

 

MC_Cinema_Social-03

 

Нова акција со Mastercard® картичките на Комерцијална банка!

 

Секоја среда во октомври, ноември и декември 2018 година, плаќајте бесконтактно во киното Cineplexx со Mastercard® картичките на Комерцијална банка и добијте уште еден билет бесплатно.

 

Билетите добиени со оваа промотивна акција можат да се искористат истиот ден. Повеќе информации се достапни на следниот линк.