Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

E mërkurë me fat me Masterdard® të Bankës Komercijale në Cineplexx

 

MC_Cinema_Social-03

 

Aksion i ri me kartat Mastercard® të Bankës Komercijale!

 

Çdo të mërkurë në tetor, nëntor dhe dhjetor 2018, paguani pa kontakt në kinemanë Cineplexx me kartat Mastercard® të Bankës Komercijale dhe fitoni edhe një bilet pa pagesë.

 

Biletat e fituara me këtë aksion promovues mund të përdoren po të njëjtën ditë. Më shumë informacione mund të gjeni në këtë link.