Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Pyetjeve tuaja


Topic:

 
* Komenti juaj:

 
* E-mail juaj:

   

Shkruani të dhënat tuaja (e-mail, telefon ...). Banka do të përpiqen të përgjigjen brenda 2 ditëve të punës.

* Fusha e kërkuar

* Shkruani kodin: 


Pyetje të Bëra Shpesh nga individët


Pyetje të Bëra Shpesh subjektet juridike
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj