Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

КБ Прво пензиско друштво

 

КБ Прво пензиско друштво произлезе од реформите во пензискиот систем во Република Северна Македонија, a неговата основна дејност е управување со пензиски фондови.


Друштвото е основано во мај 2005 година од Комерцијална банка АД Скопје заедно со Прва покојнинска дружба од Љубљана (сега Prva Group plc) и управува со 2 пензиски фонда:

 

 

  • КБ Прв отворен задолжителен пензиски фонд – Скопје и
  • КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје. 

 

 

Logo_KB_Prvo

 

Информации за производите и услугите на КБ Прво пензиско друштво и за склучување договори за членство може да добиете во следните експозитури и филијали на Комерцијална банка АД Скопје: Листа на продажни места на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје во Комерцијална банка АД Скопје.

 
Повеќе информации на: www.kbprvo.com.mk / www.mapas.mk


Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам