Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Normat e interesit të llogarive në denarëNormat e interesit të depozitave  në denarë në të parë - 0,01% në vit

Llogaritë transaksionale sipas standardeve ndërkombëtare shërbejnë për realizimin e pagesave keshtu që banka, mjetet e atyre llogarive në tërësi i le ne shërbimin Tuaj. Ato nuk janë llogari të depozitave ku depozitohen mjete për kamatë të caktuar. Për shkak të këtyre standardave, Banka vendosi që të mos llogarisë kamatë për mjetet që i keni në dispozicion 24 orë. Ky vendim është marrë si rezultat i trendeve aktuale të tregjeve financiare ndërkombëtare ku Banka për mjetet e llogarisë në bankat jashtë vendit paguan kompensim në llojin e kamatës negative.

Në të njëjtën kohë, Ju njoftojmë se Banka ofron mundësi, nëse keni mjete të lira, ti depozitoni brenda natës, ose me afatizime të ndryshme sipas nevojave Tuaja. Banka, për ato mjete, do t'ju llogarisë dhe paguajë kamatë të caktuar. Më shumë detaje rreth këtyre kushteve mund të merrni në faqen tonë të internetit."Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj