Kursi i këmbimit

28.05.2020


  Blerjet Mes Shitjet
 MRKBBankaMRKB
EUR61.3561.3561.7061.8061.80
USD54.6754.9256.1357.4057.14
CHF56.2956.5557.7959.1058.84
AUD36.2736.4437.2438.0837.92
 • Internet banka


 • Internet banka për persona fizik-demo


 • Aplikacioni mobil mBanka


 • Konvertori i valutave


 • Kalkulatorë


 • Normat referuese të interesit


 • OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
  OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
 • OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
  OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
 • KREDI PËR SUBJEKTET JURIDIKE
  KREDI PËR SUBJEKTET JURIDIKE
 • SHITJA E PASURISË SË PATUNDSHME DHE PAJISJEVE
  SHITJA E PASURISË SË PATUNDSHME DHE PAJISJEVE
 • Lëvizjet e tregut të kursit devizor

 • Lokator i bankomateve

 • Çmime dhe mirënjohje

 • Pagesë me karta pakontakt

 • Ekspoziturat dhe filijalet

 • Kuvendi i Bankës - 02.04.2020