Комерцијална банка АД Скопје


НазивКатегоријаКатДиректен попустБонус за лојалност кон СЦМЗабелешка
Lapin Houseдетска облека1 кат0%1% 
Okaidiдетска облека2 кат5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Kimicoдолна облека2 кат10%1%за производи кои не се на попуст
Women Secretдолна облекаприземје6%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Mangoженска модаприземје5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Bellaженска мода1 кат10%1%Директниот попуст од 10% е за период од понеделник до четврток за производи кои немат редовен попуст
Karesза дома1 кат5%1% 
Fashion & Friendsмашка / женска мода1 кат5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Timberlandмашка / женска модаприземје5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Springfieldмашка / женска мода1 кат5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Nautica & Lacosteмашка мода1 кат7%1%попустот важи за износ над 5.000,00 денари
Gantмашка мода1 кат7%1%попустот важи за износ над 5.000,00 денари
Bitsianiмашка мода1 кат5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
LTBмашка/женска мода1 кат10%1%за производи кои не се на попуст
Levi’sмодаприземје5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Replayмодаприземје5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Amoriniмодни додатоци1 кат10%1%за производи кои не се на попуст
Parfoisмодни додатоциприземје6%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
My timeмодни додатоциприземје15%1%за сметка над 10.000 денари
Swarovskiмодни додатоциприземје5%1%попустот не важи за производи кои веќе се на попуст
Arthur's Converseобувки1 кат10%1%за производи кои не се на попуст, дополнителни 5% за производи кои се на попуст
Скечерсобувки2 кат5%1%за производи кои не се на попуст
Adam's shoesобувки1 кат10%1%за производи кои не се на попуст, дополнителни 5% за сметка над 30.000 денари
Geoxобувки1 кат5%1%попустот не важи за производи кои се на попуст поголем од 15%
Office Shoesобувкиприземје5%1%попустот не важи за производи кои се на редовен попуст
Trendресторани и баровиприземје0%15% 
LussoСадови за домаќинство2 кат10%1%за сметка над 6.000 денари
Просветно делоспецијализирани2 кат5%1%за производи кои не се на попуст
Sport Visionспорт2 кат10%1%попустот важи за сметка над 4.990,00 денари
Sport Vision Kidsспорт2 кат10%1%попустот важи за сметка над 4.990,00 денари
Sonyтехника и телекомуникации2 кат5%1%за производи кои не се на попуст
Neptunтехника и телекомуникации1 кат3%1%за производи кои не се на попуст
iSTYLE | Apple Premium Resellerтехника и телекомуникацииприземје2%-7%1%2% за производи од брендот Apple, 7% на аксесоари
Balon Magijaукрасни балони2 кат10%1%за сметка над 2.500 денари
Marfi Macaronsфранцуски колачиприземје10%1%директниот попуст од 10% е за сметки над 3.001 денари