Придобивки за членовите на „Клубот на привилегирани“


„Клубот на привилегирани“ е ексклузивна програма на посебни бенефиции која им е достапна исклучиво на корисниците на MasterCard® Platinum Standard и MasterCard® Platinum Revolving кредитните картички на Комерцијална банка АД Скопје.


Програмата овозможува директни попусти при плаќање на ексклузивни продажни места и е внимателно дизајнирана да овозможи уникатна вредност за корисниците на MasterCard® Platinum. Членството во Клубот е без дополнителен надомест и претставува дополнување на врвната и бескомпромисна услуга за корисниците на овие престижни картички, достапна насекаде во светот.


Подолу е листата на продажни места кои се дел од оваа програма и бенефициите кои тие ги нудат:


Продажни места кои се дел од програмата „Клуб на привилегирани“


НазивКатегоријаАдресаТелефонДиректен попуст
Hugo Boss Машка мода Македонија 45, Скопје 02 / 3216-908 10%
Gant Машка мода Љубљанска 4, Скопје Сити Мол, Скопје 10%
MarellaЖенска мода Мито Хаџивасилев Јасмин, ТЦ Рамстор, Скопје02 / 3121-59010%
Navigareмашка модаЉубљанска 4, Скопје Сити Мол, Скопје02/3081-11210%****
Каза ИталиаМебелБул. Јане Сандански бр. 24 лок. 202/2400-43010%
Коломбини КазаМебелУл. Св. Кирил и Методиј бр. 20 лок. 102/3210-80010%
ДТУ ЕВРОПА ГУМИ ДОО**Продажба на гуми и сервис на возилаБорис Трајковски бр.18, Скопје02/2720-022;02/3217-91325% - 27%
Тиквеш Вински туризамРесторанКавадарци043/447-51910%
Lusso***Садови за домаќинствоЉубљанска бр.4 Скојпе Сити Мол 02/309077810%
ПРОМЕДИКА МЕДИКАЛ ЕСТЕТИКСалон за убавинаСв. Кирил и Методиј бр.50, Скопје02/3248-46410%
АМСМ *Услуги-членствоул.”Митрополит Теодосиј Гологанов” бр. 51 Скопје02 / 3181-10810%-30%
Хотел РадикаХотелс. Леуново042/223-30010%

 

** 27% попуст од малопродажниот ценовник за сите видови зимски гуми за патнички возила и 4х4 возила

Попуст 25% на следниве сервисни услуги:

  • Промена и балансирање на гуми
  • Центрирање на предница, исправање на фелна
  • Промена на масло и филтри
  • Промена на плочки, дискови (кочници)

ВИП сервис за сите корисници:

  • Максимално време на задржување на возилото од 2 часа
  • Преземање на возилото од простор на сопственикот и враќање на сервисираното возило на договорена локација
  • Интервенција на терен, сервис на тркало на територија на град Скопје
 

***10% - за сметка над 6.000 денари

 

**** Директниот попуст од 10% не важи за производи кои се веќе на попуст.