Komercijalna Banka AD Skopje


EmriKategoriaKatiZbritje direkteBesnikëria bonus për CSMShënim
Amoriniaksesorëkati 110%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
DOCAaksesorëpërdhesë10%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
My timeaksesorëpërdhesë15%1%për llogaritë mbi 10.000,00 denarë
Parfoisaksesorëpërdhesë6%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Swarovskiaksesorëpërdhesë5%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
Balon Magijabalona dekorativekati 210%1%për llogaritë mbi 2500,00 denarë
LussoEn? p?r amvis?rikati i 2-t?10%1%zbritja vlen p?r llogarin? mbi 6.000,00 denar?
Adam's shoeskëpucëkati 110%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje, plus 5% për llogaritë mbi 30.000,00 denarë
Arthur's Conversekëpucëkati 110%1%ër prodhimet që nuk janë në zbritje, plus 5% për prodhimet që janë në zbritje
Geoxkëpucëkati 15%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Office Shoeskëpucëpërdhesë5%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
SkechersKëpucëvekati 25%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
Prosvetno delolibra dhe aksesorëkati 25%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
Levi’smodepërdhesë5%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Replaymodepërdhesë5%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Mangomodë për femrapërdhesë5%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Tally Weiljmodë për femrakati 10%1%
Nautica & Lacostemodë për meshkujkati 17%1%për llogaritë mbi 5.000,00 denarë
Gantmodë për meshkujkati 17%1%7% zbritje të drejtpërdrejtë aplikon për llogarinë mbi 5.000 denar
Bitsianimodë për meshkujkati 15%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Navigaremodë për meshkujkati 15%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Fashion & Friendsmodë për meshkuj / femrakati 15%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Timberlandmodë për meshkuj / femrapërdhesë5%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
LTBmodë për meshkuj / femrakati 110%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
Springfieldmodë për meshkuj / femrakati 15%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Karespër shtëpikati 15%1%
Trendrestorante dhe barepërdhesë0%15%
Silhouette Beauty Salonshërbimekati 210%1%
Sport Visionsportkati 210%1%zbritja vlen për llogarinë mbi 4.990,00 denarë
Sport Vision Kidssportkati 210%1%zbritja vlen për llogarinë mbi 4.990,00 denarë
Sonytehnikë dhe telekomunikacionkati 25%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
Neptuntehnikë dhe telekomunikacionkati 13%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
iSTYLE | Apple Premium Resellertehnikë dhe telekomunikacionpërdhesë2%-7%1%2% për prodhimet e brendit Apple, 7% në aksesorë
Kimicoveshje e brendshmekati 210%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
Women Secretveshje e brendshmepërdhesë6%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Za-Za underwearveshje e brendshmepërdhesë10%1%për prodhimet që nuk janë në zbritje
Okaidiveshje për fëmijëkati 25%1%zbritja nuk vlen për prodhimet që kanë zbritje mbi 15%
Lapin Houseveshje për fëmijëkati 10%1%
Marfi Macaronsфранцуски колачиpërdhesë10%1%10% zbritje të drejtpërdrejtë aplikon për llogarinë mbi 3.001 denar