Komercijalna Banka AD Skopje


Dyqane


Lista e vendeve te shitjes ne Skopje City Mall me te cilat Banka ka lidhur kontrate per pagese me kartat-dhurate te leshuara nga Komercijalna Banka AD Skopje:


EmriKategoriaKati
Amoriniaksesorëkati 1
MYTIMEaksesorëpërdhesë
Oxetteaksesorëpërdhesë
Parfoisaksesorëpërdhesë
Swarovskiaksesorëpërdhesë
Carpisaaksesorëkati 1
Balon Magijabalona dekorativekati 2
Miniso Solodhurata për të gjithëkati 1
LussoEnë për amvisërikati 2
SetecGjithçka nga teknikakati 2
Arthur's Conversekëpucëkati 1
Adam's shoeskëpucëkati 1
Geoxkëpucëkati 1
Pekokëpucëkati 1
Office Shoeskëpucëpërdhesë
SkechersKëpucëvekati 2
CineplexxKinemakati 2
L'occitane en provencekozmetikekati 1
Lushkozmetikepërdhesë
Refanlibra dhe aksesorëkati 1
Prosvetno delolibra dhe aksesorëkati 2
Suprema-Literatura MKlibrarikati i dytë
Krslojrakati 2
Replaymodepërdhesë
Superdrymodëpërdhesë
Levi’smodëpërdhesë
Bellamodë për femrakati 1
Mangomodë për femrapërdhesë
Motivimodë për femrakati 1
Calvin Klein & lacostemodë për meshkujkati 1
City Fashionmodë për meshkujkati 1
Bitsianimodë për meshkujkati 1
Gant-Polo-Napapirjimodë për meshkujkati 1
Tommy Hilfigermodë për meshkujkati 1
Hugo Bossmodë për meshkujpërdhesë
GUESSmodë për meshkuj / femrapërdhesë
Fashion & Friendsmodë për meshkuj / femrakati 1
LTBmodë për meshkuj / femrakati 1
Timberlandmodë për meshkuj / femrapërdhesë
Springfieldmodë për meshkuj / femrakati 1
Zeiss Monokloptikëkati 1
Bozinovskiorëpërdhesë
Kares On the Gopër shtëpikati 2
Karespër shtëpipërdhesë
Trendrestorante dhe barepërdhesë
Yves Rochershëndet dhe bukuripërdhesë
DM DROGERIEshëndet dhe bukuripërdhesë
Tedishitore luleshpërdhesë
Nike Shopsportkati 2
Sport Visionsportkati 2
Sport Vision Kidssportkati 2
Buzzsportkati 2
Sport Realitysportkati 2
Ri Sportsportkati 2
iSTYLE | Apple Premium Resellertehnikë dhe telekomunikacionpërdhesë
Neptuntehnikë dhe telekomunikacionkati 1
Women Secretveshje e brendshmepërdhesë
Yamamayveshje e brendshmekati 1
Okaidiveshje për fëmijëkati 2
Original Marinesveshje për fëmijëkati 2
Lapin Houseveshje për fëmijëkati 2
Marfi Macaronsфранцуски колачиpërdhesë