EmriKategoriaAdresëTelefonZbritje direkte
Lusso***En? p?r amvis?ri Ljubljana 4, Shkup City Mall, Shkup 02/309077810%
Hotel RadikaHotelFshati Leunovë042/223-30010%
Casa ItaliaMobiljerr. Jane Sandanski nr. 24 loc. 202/2400-43010%
Colombini CasaMobilje rr. Sv. Kiril I Metodij nr. 20 lok. 102/3210-80010%
Marellamodë për femraMito Haxhivasilev Jasmine, TC Ramstore, Shkup02 / 3121-59010%
Navigaremodë për meshkujLjubljanska 4, Skopje City Mall, Shkup02/3081-11210%****
Hugo Bossmodë për meshkujMaqedonia 45, Shkup 02 / 3216-908 10%
Gantmodë për meshkujLjubljana 4, Shkup City Mall, Shkup 10%
Tikves Turizmit te veresRestoraneKavadar043/447-51910%
PROMEDIKA MEDIKAL ESTETIK Salloni i bukurisëShën Kirili dhe Metodi nr. 50, Shkup02/3248-46410%
AMSM *Shërbime-anëtarësiMitropolit Teodosij Gologanov nr. 51 Shkup02 / 3181-10810%-30%
DTU EVROPA GUMI DOO**Shitje e gomave dhe riparim i veturaveBoris Trajkovski nr. 18, Shkup.02/2720-022;02/3217-91325% - 27%

 

** 27% zbritje nga çmimi me pakicë për të gjitha llojet e gomave dimërore për automjete dhe 4х4 automjetet

Zbritje 25% për shërbimet vijuese:

  • Ndërrimin dhe balancimin e gomave
  • Qendërzimin e pjesës frontale të veturës dhe drejtimi i rrotës  
  • Ndërrimi i vajit dhe filtrave
  • Ndërrimi i pllakave, disqeve (frenave)

VIP riparime për të gjithë shfrytëzuesit:

  • Koha maksimale e pritjes së veturave nga 2 orë.
  • Marrja e automjetit nga hapësira e pronarit dhe kthimi pas riparimit në lokacionin, sipas marrëveshjes.
  • Intervenimi në terren, riparimi i rrotës në territorin e qytetit të Shkupit.
 

***10%-zbritja vlen për llogarinë mbi 6.000,00 denarë

 

**** Për prodhimet që nuk janë në zbritje.