Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Llogaria për qëllime humanitare


 

Llogaria humanitare është një llogari për personat fizikë e dedikuar krejtësisht për qëllime humanitare.

Për të hapur llogari humanitare për persona fizikë, ju nevojiten këto formularë:

Kërkesë për hapje të llogarisë për person fizik
 Marrëveshje për hapjen dhe funksionimin e llogarisë rrjedhëse për person fizik
 Kartat për nënshkrim
 Formulari për aplikim / Kërkesa për regjistrimin e klientit – personit fizik

 

Ju nevojitet edhe një dokument i vlefshëm identifikimi (letërnjoftim ose pasaportë) dhe një njoftim me shkrim që do shërbejë si provë e hapjes së llogarisë (arsyeja për hapjen e këtij lloji të llogarisë). Për fëmijët e mitur, përveç dokumenteve të lartëpërmendura, nevojitet edhe certifikata e lindjes.Personi për kontaktGoran Minovski, Përgjegjës i shërbimit për hapjen e llogarive transakcionale
Telefon: (02) 3168–905
e-mail: Goran.Minovski@kb.com.mk
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj