Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Tabelat standarde me të dhëna për kreditë

 
 

Kreditë

 

Tabelat standarde me të dhëna për kreditë (PDF)

 

Më shumë informata për kreditë për personat fizikë të Komercijalna Banka:

 

https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2310&lang=3&uc=1Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj