• Локатор на банкомати


  • Филијали и експозитури на Банката


  • Најчесто поставувани прашањаКонтакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Картички за граѓани

 

Вашето секојдневие, лесно и безбедно.

 

Најлесниот начин да го направите своето секојдневие едноставно и безгрижно. Опуштете се и дозволете им на картичките да се погрижат за сите Ваши плаќања, веднаш или одложено, безбедно и насекаде во светот. Дебитна или кредитна - одберете ја Вашата нова платежна картичка согласно Вашите потреби. Ние се погриживме сите да ја добијат својата вистинска картичка.

 

 

Дебитни картички

 

Најпрактичниот платежен инструмент Ви ги нуди сите погодности на безготовинското плаќање и подигнување готовина насекаде во светот. Достапни и лесни за сите генерации, дебитните картички се вистинскиот избор за сите практични современи луге.

 

Maestro® и Visa Electron дебитните картички на Комерцијална банка АД Скопје веќе се секојдневие за повеќе од 200.000 задоволни клиенти.

Повеќе...

 

 

Кредитни картички

 

Полесно е кога знаеме дека некој се грижи.

Кредитните картички се посветени на Ваша целосна финансиска поддршка - дење или ноќе, дома или во странство.

 

MasterCard® и Visa на Комерцијална банка АД Скопје го остварија токму тоа - врвна сигурност и беспрекорна услуга, кога било, каде било.

Повеќе...

 

 

Премиум картички

 

Премиум светот не познава граници - тој бара повеќе и постигнува повеќе.

 

Премиум картичките на Комерцијална банка АД Скопје се издигнаа над задачата да гарантираат неприкосновен статус, секогаш и секаде. Влезете во светот на Visa Gold и MasterCard Platinum картичките и започнете да уживате во ексклузивниот статус препознатлив насекаде во светот.

 

 

 

Основни информации

 

Најважните работи што треба да ги знаете за платежните картички на Комерцијална банка АД Скопје:

 

Повеќе...

 

 

Совети за безбедно користење

 

Безбедноста е пред сè. Следете ги советите за безбедно користење на картичката во сите ситуации:

 

Повеќе...

 

Ве известуваме дека од 12.05.2016 година Банката склучи договор со правно лице - Обработувач на збирка на лични податоци, кое ќе обработува лични податоци за сметка на Банката, со цел наплата на долг по кредитни и премиум картичкиВеб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам