• Ekspoziturat dhe filijaletKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Lista e bankave kryesore korrespondueseBANKA

KODI I SWIFT-it

VALUTA

NUMRI I LLOGARISË

       
AUSTRIA      
- ERSTE GROUP BANK AG, WIEN GIBAATWG EUR 403-318-690/10
- UNICREDIT BANK AUSTRIA AG, WIEN BKAUATWW EUR 12615367901 EUR
       
CANADA      
- THE BANK OF MONTREAL, MONTREAL BOFMCAM2 CAD 3169 1053 663
       
CROATIA      
- PRIVREDNA BANKA D.D., ZAGREB PBZGHR2X EUR HR5923400091970012422
       
FRANCE      
- SOCIETE GENERALE, PARIS SOGEFRPP EUR 002012364700
- CREDIT AGRICOLE S.A., PARIS AGRIFRPP EUR 20644825000
       
GERMANY      
- DEUTSCHE BANK AG, FRANKFURT DEUTDEFF EUR 936 2302 10
GBP 9362302 00
- COMMERZBANK AG, FRANKFURT COBADEFF EUR 400876828501/EUR
    AUD 400876828500/AUD
    JPY 400876828500/JPY
    DKK 400876828500/DKK
    SEK 400876828500/SEK
- UNICREDIT AG, MUENCHEN HYVEDEMM EUR 68 124 301
       
ITALY      
- INTESA SANPAOLO S.P.A., MILANO BCITITMM EUR 100100003894
- UNICREDIT SPA, MILANO UNICRITMM EUR 0995/83414/00
       
NORWAY      
- DEN NORSKE BANK A/S, OSLO DNBANOKK NOK 7001.02.25351
       
RUSSIAN FEDERATION      
- AO UNICREDIT BANK MOSCOW IMBKRUMM RUB 30111810300014753347
       
SPAIN      
- BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, MADRID BBVAESMM EUR ES2601820061720080105922
       
SWITZERLAND      
- UBS SWITZERLAND AG ZURICH UBSWCHZH CHF 0230-60097.05Z
    EUR 0230-60097.74J
       
UNITED KINGDOM      
-CITIBANK-LONDON, LONDON CITIGB2L EUR 12515237
       
UNITED STATES      
- CITIBANK N.A., NEW YORK CITIUS33 USD 36013858
-DEUTSCHE BANK TRUST COMPANY AMERICAS BKTRUS33 USD 04-453-162


Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj