Lajme

Kursi i këmbimit

19.09.2020


  Blerjet Mes Shitjet
 MRKBBankaMRKB
EUR61.3561.3561.7061.8061.80
USD50.7751.0252.1453.3153.08
CHF55.7556.0257.2558.5458.28
AUD36.9937.1737.9838.8438.67
 • Internet banka


 • Internet banka për persona fizik-demo


 • Aplikacioni mobil mBanka


 • Konvertori i valutave


 • Kalkulatorë


 • Normat referuese të interesit


 • OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
  OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
 • OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
  OFERTË PUBLIKE E MBARUAR
 • KREDI PËR SUBJEKTET JURIDIKE
  KREDI PËR SUBJEKTET JURIDIKE
 • SHITJA E PASURISË SË PATUNDSHME DHE PAJISJEVE
  SHITJA E PASURISË SË PATUNDSHME DHE PAJISJEVE
 • Lëvizjet e tregut të kursit devizor

 • Lokator i bankomateve

 • Çmime dhe mirënjohje

 • Pagesë me karta pakontakt

 • Ekspoziturat dhe filijalet

 • Kuvendi i Bankës - 02.04.2020