kb news
04.12.2023

Garmin Pay достапен и со Mastercard картичките на Комерцијална банка

Сега можеш да ги додадеш Mastercard картичките во твојот Garmin часовник и да плаќаш на брз, лесен и модерен начин.

Повеќе
kb news
01.12.2023

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Комерцијална банка е особено горда што наградата „Банка на годината за 2023“ ја добива по 10. пат, но и затоа што со оваа награда ја заокружува годината во која на клиентите им понуди врвни производи и услуги кои за нив значат модерно банкарство на едноставен и ефикасен начин.

Повеќе
kb news
30.11.2023

Штедете со повисоки каматни стапки во Комерцијална банка – продолжен промотивниот период до 31.12.2023

Штедењето во Комерцијална банка носи и бројни други бенефиции - онлајн орочување на веќе отворени штедни депозити за активни корисници на Интернет банка, штедење без книшка, односно со целосно дигитална евиденција преку Интернет банка и мБанка, како и поддршка и совети од вработените за најдобри одлуки на клиентите.

Повеќе
kb news
21.11.2023

Денови на финансиска писменост: Како безбедно и едноставно да купувате преку Интернет?

Внимавајте каде и како ги користите апликациите за купување преку Интернет со цел вашите трансакции да бидат безбедни и успешно реализирани.

Повеќе
kb news
17.11.2023

Тим билдинг и обуки за уште посилен и постручен КБ тим

Оваа есен дел од тимот на Комерцијална банка имаше навистина интересна агенда и тоа не само на работното место. Канцеларијата ја заменивме со работилници за „тим билдинг“ и со обуки за подобрување и стекнување нови вештини.

Повеќе
kb news
13.11.2023

Верверичката на Комерцијална банка подготвена за „Златно славејче 2023“

Како долгогодишен спонзор на најомилениот фестивал на децата, Комерцијална банка и Верверичката, на свое огромно задоволство, и годинава ќе се дружат со златните славејчиња и со публиката.

Повеќе