Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Ваши прашања


Тема:

 
* Ваш коментар:

 
* Ваш е-mail:

   

Напишете ги Вашите податоци (e-mail, телефон ...) . Банката ќе се потруди да Ви одговори во рок од 2 работни дена.

* Задолжителни полиња

*Внесете го кодот од сликата: 


НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА ОД ФИЗИЧКИ ЛИЦА


НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА ОД ПРАВНИ ЛИЦА