Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

L A J M E18.01.2021 – Filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka nuk do të punojnë më 19.01.2021


Filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka AD Skopje nuk do të punojnë më 19.01.2021 (e martë), për shkak të festës krishtere Epifani – Uji i bekuar.

 

I njoftojmë klientët tanë se ata mund të përdorin bankomatet e Bankës për të tërhequr dhe depozituar para, ndërsa për transaksione të tjera financiare kanë në dispozicion aplikacionet ueb dhe mobile Bankë Interneti dhe mBanka.

 

Për përdoruesit e kartave pagesore, ekspozitura e digjitalizuar e Komercijalna Banka në rrugën Maqedonia dhe pjesët digjitale të ekspoziturave GTC dhe Biser në lagjen Aerodrom janë të hapura 24/7 në Shkup.
15.01.2021 – Komercijalna Banka dhe Mastercard® me donacion prej 10.000 euro për ndihmë dhe kujdes të fëmijëve me autizëm


25дена донација
Festat e Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve këtë vit, si kurrë më parë, nxorrën në pah vlerat familjare, respektin dhe përgjegjësinë, vlerën e madhe të ndihmës dhe kujdesit për të tjerët. Por, vlerat humane dhe përgjegjësia shoqërore janë vazhdimisht pjesë e parimeve të praktikës afariste të Komercijalna Banka. Ne ndihmojmë që të gjithë të fitojmë.

 

Me të njëjtin mision Komercijalna Banka e filloi edhe vitin e ri, ndërsa kujdesi dhe ndihma kësaj radhe u dedikohet fëmijëve me autizëm. Banka dhe Mastercard® në projektin e tyre me rastin e 25 vjetorit të bashkëpunimit ofruan një donacion në vlerë prej 612.308 denarë për katër shoqata që kujdesen për ndihmë dhe përfshirje më të madhe të fëmijëve me autizëm. Ndihmë financiare morrën Shoqata shkencore e Maqedonisë për Autizëm, Shoqata e qytetarëve për trajtimin e personave me autizëm, ADHD dhe sindromi i Asperger "Në botën time", Shoqata për përmirësimin e cilësisë së jetës së personave me çrregullime të spektrit të autizmit "Xixëllonja e kaltërt" dhe shoqata е Maqedonisë Boccia Shtip, për realizimin e projekteve që duhet të ndihmojnë fëmijët me autizëm dhe prindërit e tyre që më lehtë të përballen me situatën në të cilën ndodhen, veçanërisht në kushtet e pandemisë.

 

Projekti humanitar u realizua me rastin e 25 vjetorit nga lëshimi i kartelës së parë Mastercard nga Komercijalna Banka, e cila ishte edhe karta e parë Mastercard në vendin tonë. Fushata "Komercijalna Banka dhe Mastercard® - Së bashku për diçka që nuk ka çmim" u realizua në periudhën nga 15 dhjetor deri më 8 janar. Derisa klientët tanë shijonin blerjet festive, ne, për çdo transaksion të tyre të bërë me kartat Mastercard të Komercijalna Banka në pikat e shitjes ose online, ndanim nga fondet tona për donacion për fëmijët me autizëm.
12.01.2021 – Komercijalna Banka sponsor i albumit të ri të Vlatko Stefanovski


влатко 

Muzika dhe kënaqësia vijnë gjithmonë në çift. Këtë herë, muzikën na e solli legjenda jonë Vlatko Stefanovski, i cili për publikun maqedonas e solli albumin e tij të fundit "Taftalidze Shuffle", ndërsa kënaqësia ishte e jona si sponsor i kësaj vepre të fundit muzikore të virtuozit të kitarës. Promovimi online i albumit u mbajt në hapësirat e librarisë Literatura.mk në Qendrën tregtare City Mall në Shkup, ku u shfaq edhe videoja me temë "Ogledalo" (Pasqyra). Në pritje të një koncerti promovues, edhe një herë i dërgojmë urime virtuozit tonë Vlatko Stefanovski.05.01.2021 – Komercijalna Banka vazhdon me përgjegjësi sociale - dhuroi veturë ambulance për ndihmën e parë për ISHP Shtëpinë e shëndetit Negotinë


 

Амбулантно Неготино
 

Komercijalna Banka e vazhdon misionin e saj të përgjegjësisë shoqërore edhe në vitin e ri me një donacion me vlerë prej mbi 2 milion denarë për të mbështetur shëndetin publik në vend. Një veturë ambulance iu dhurua Institutit të Shëndetit Publik – Shtëpisë së shëndetit Negotinë me qëllim të forcimit të kapaciteteve të këtij institucioni shëndetësor në luftën kundër virusit Kovid-19.

 

Me këtë donacion Banka, në bashkëpunim me Komunën e Negotinës, theksoi edhë një herë rëndësinë dhe detyrimin e të gjitha institucioneve në vend që të përfshihen në luftën kundër pandemisë, e cila vazhdon të jetë edhe më tej një kërcënim serioz për shëndetin dhe jetën e qytetarëve.

 

ISHP Shtëpia e shëndetit Negotinë i shprehu mirënjohje të madhe Komercijalna Banka për dhurimin e autoambulancës për nevojat e qytetarëve të komunave të Negotinës dhe Demir Kapisë.

 

"Ky donacion vjen në kohën e duhur kur nevojat për transport të popullsisë janë rritur dukshëm. Me këtë donacion, ISHP Shtëpia e shëndetit Negotinë do të disponojë me një numër optimal të autoambulancave për nevojat ditore të popullatës. Ju falënderojmë për humanizmin dhe ndjenjën se në betejën me pandeminë jemi të gjithë së bashku”, theksoi Biljana Filipova, drejtoreshë e ISHP-së Shtëpisë së shëndetit Negotinë.

 

Vitin e kaluar, Komercijalna Banka siguroi mbështetje të përgjithshme për institucionet shëndetësore në vend në shumë prej rreth 590.000 euro.

 

амбулантно

 

амбулантно08.01.2021 – Vazhdim i periudhës promovuese për arkëtim falas të qarkullimit ditor në bankomat deri në 30.06.2021


go

Subjektet juridike që kanë ose që do të hapin llogari në Komercijalna Banka AD Skopje fitojnë mundësinë për arkëtim falas të qarkullimit ditor në bankomat me kartat Visa Business Debit në periudhën promovuese e cila vazhdohet deri më 30.06.2021.

 

Ky shërbim financiar është në dispozicion në 27 bankomate të Bankës në Shkup, Manastir, Veles, Gostivar, Kavadarci, Koçan, Kumanovë, Ohër, Prilep, Strumicë, Tetovë dhe Shtip.

 

Gjatë arkëtimit të parave të gatshme, bankomatet i pranojnë të gjitha bankënotat dhe kartëmonedhat polimere (me përbërje plastike polimer) me vlerë nominale prej 10, 50, 100, 200, 500, 1.000 dhe 2.000 denarë. Më shumë informata në lidhje me këtë shërbim financiar dhe vendndodhjen e bankomatëve të Komercijalna Banka mund të gjenden në këtë link .

 
31.12.2020 - BERZH dhe Komercijalna Banka promovojnë investime ekologjike - 1 milion euro kredi për efikasitetin energjik të objekteve banesore


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) mbështet investimet ekologjike në Maqedoninë e Veriut duke dhënë kredi në vlerë prej 1 milion euro për Komercijalna Banka  Skopje përmes Programit të BERZH-it për financimin e ekonomisë së gjelbër – GEFF.  

 

Mjetet do të jenë në dispozicion për investime ekologjike në objektet banesore. Kjo do të përfshijë investime në teknologjitë e gjelbra me performancë të lartë, materiale dhe zgjidhje në shtëpitë dhe ndërtesat private.

 

"Kemi kënaqësinë të zgjerojmë aktivitetet tona të gjelbra në Maqedoninë e Veriut dhe t’i urojmë mirëseardhje Komercijalna Banka Skopje në zbatimin e këtij programi. Mbështetja e investimeve të gjelbra është një nga përparësitë tona kryesore dhe na vjen mirë që banka më e madhe në Maqedoni i bashkohet këtyre synimeve. Në këtë drejtim, tejkalimi i koronavirusit dhe ndërtimi i ekonomisë mbeten fokusi ynë. "Rinovimi i gjelbër është një nga mënyrat për rimëkëmbjen e ekonomisë dhe kjo kredi është një hap në atë drejtim," deklaroi Andy Aranitasi, përfaqësues i BERZH-it për Maqedoninë e Veriut.

 

Komercijalna Banka është banka e pestë që i bashkohet Programit GEFF në Maqedoninë  e Veriut, e cila është pjesë e Programit për financim të ekonomisë së gjelbër të BERZH-it në vlerë prej 85 milion euro të destinuar për Ballkanin Perëndimor. E njëjta u promovua në vitin 2017 dhe është një iniciativë e përbashkët e Bashkimit Evropian, Ministrisë Federale të Financave të Austrisë dhe vendeve që marrin këtë ndihmë nga  Programi për investim në Ballkanin Perëndimor -WBIF .

 

Që nga nëntori i vitit 2020, mbështetja përmes GEFF në Maqedoninë e Veriut ka arritur në pothuajse 1.600 familje dhe ka plasuar kredi në vlerë prej mbi 11 milion euro për projekte individuale që kontribuojnë në kursimin e mbi 7 milion kWh të energjisë dhe zvogëlimin e emetimeve të mbi 3.000 tonë dioksid karboni në nivel vjetor. Teknologjitë më të financuara zakonisht janë dyert dhe dritaret, izolimi dhe pompat termike.

 

GEFF zbatohet nën Programin rajonal të efikasitetit energjik në Ballkanin Perëndimor - REEPplus, e financuar nga BE dhe e zbatuar nga BE në partneritet me Sekretariatin për efikasitet energjetik. REEPplus gjithashtu siguron mbështetje në politikat për harmonizimin e legjislacionit për efikasitetin energjetik në Maqedoninë e Veriut dhe rregulloret e efikasitetit energjetik, në përputhje me direktivat përkatëse të BE-së.

 

BERZH është investitori kryesor institucional në Maqedoninë e Veriut dhe deri më sot ka investuar mbi 2 miliardë euro në 137 projekte në vend. Mbështetja e energjisë së gjelbër është një përparësi për Bankën pasi adreson një nga sfidat më të rëndësishme në vend.
30.12.2020 - Njoftim për orarin e punës të filialeve dhe ekspoziturave të Komercijalna Banka gjatë festave


Të nderuar klientë,

 

Ju njoftojmë se filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka AD Skopje më 31.12.2020 do të punojnë me orarin e mëposhtëm të punës:

 • Filialet në të gjithë Republikën (Manastir, Veles, Gostivar, Kavadarc, Koçan, Kumanovë, Ohër, Prilep, Strumicë, Tetovë, Shtip) do të punojnë deri në orën 16:00
 • Ekspoziturat Avtokomandë, Biser, Gjorce Petrov, KB1, Leptokari dhe Cvetan Dimov do të punojnë deri në orën 16:00
 • Të gjitha ekspoziturat tjera në Shkup dhe në RMV do të punojnë deri në orën 15:00.

 

Të shtunën (2 janar) ekspoziturat dhe filialet do të punojnë sipas orarit të rregullt ndërsa ditët jo-punuese janë 6 dhe 7 janar 2021.

Ju kujtojmë se shërbimet bankare elektronike dhe bankingu mobil, si dhe Ekspozitura digjitale në rrugën Maqedonia në Shkup dhe pjesët digjitale të ekspoziturave GTC dhe Biser janë në dispozicionin tuaj 24/7 çdo ditë.

 

Ju urojmë Gëzuar Vitin e Ri dhe Krishlindjen.
25.12.2020 – Pagesa e pensioneve për muajin dhjetor do të fillojë më 28.12.2020


Komercijalna Banka AD Skopje do të fillojë me pagesën e pensioneve për muajin dhjetor, duke filluar prej ditës së hënë, 28.12.2020. Pensionistët që kanë kartelë aktive debiti do të mund të disponojnë me pensionin e tyre prej ditës së hënë dhe mund ta tërheqin në bankomat ose ta përdorin për pagesa pa para të gatshme përmes rrjetit tregtar.

 

Pagesa për pensionistët që nuk përdorin kartela pagesore do të organizohet në katër grupe, edhe atë sipas vlerës së pensioneve dhe sipas orarit ne vijim:

 

 • të hënën, më 28.12.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve deri në 11.000 denarë
 • të martën, më 29.12.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve prej 11.001 denarë deri në 14.000 denarë
 • të mërkurën, më 30.12.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve prej 14.001 denarë deri në 18.000 denarë
 • të enjten, më 31.12.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve mbi 18.000 denarë

 

Me qëllim që të shmangen radhët dhe të mbrohet shëndeti nga Koronavirusi i të gjithë shfrytëzuesve të shërbimeve bankare, apelojmë që gjatë vizitave nëpër filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka rreptësisht të respektohet orari i lartëshënuar, detyrimisht të mbahet pajisje mbrojtëse personale në fytyrë (maskë mbrojtëse, shall ose faculetë), të mbahet distanca minimale e përcaktuar dhe të bëhet dezinfektimi i duarve.
   25.12.2020 – Gëzim festiv nga punonjësit e Komercijalna Banka për 440 fëmijë


   paketce

    

   Euforia e Vitit të Ri nuk duhet të ndalet, veçanërisht për fëmijët, të cilët gjithmonë presin me padurim Babagjyshin dhe dhuratat e tij. Në pragun e Vitit të Ri, të cilin të gjithë e presim me padurim dhe me dëshira për shumë shëndet dhe suksese, fëmijët i meritojnë edhe dhuratat e tyre.

    

   Katërqind e dyzet fëmijë tashmë kanë marrë dhurata, për të cilat u kujdesën punonjësit dhe organizata sindikale në Komercijalna Banka. Edhe këtë vit, ata e treguan veten në misionin e tyre tradicional humanitar dhe ofruan paketa për Vitin e Ri, para së gjithash, për fëmijët e kategorive të cenueshme shoqërore
    

    

   Ashtu si 11 vitet e kaluara, edhe këtë dhjetor Komercijalna Banka solli gëzim festiv në Qendrën e kujdesit ditor për fëmijët e rrugës në Shuto Orizari në Shkup, ndërsa këtë herë ne përhapëm gëzimin edhe në Shoqatën e prindërve të vetëm kryefamiljarë “Nadezh” nga Negotina, IP Enti për rehabillitimin e fëmijëve dhe të rinjve nga Shkupi dhe në familjet që morën paketat përmes Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit. Zemrat tona u ngrohën veçanërisht nga befasia dhe gëzimi i pafshehur për paketat që morrën "shitësit e rrugës" nga projekti “Lice v lice” dhe fëmijët e shtruar në Institutin për sëmundjet e mushkërive te fëmijët - Kozle (Qendra Kovid).

    

   Organizata sindikale pranë Komercijalna Banka AD Skopje dhuroi 60 paketa të Vitit të Ri për fëmijët nga familjet kujdestare dhe fëmijët pa prind. Donacioni u dorëzua në .

    

    

   slika1

    

   slika2

    

    

   koordinim me Ministrinë e punës dhe politikës sociale dhe SOS Fshati i Fëmijëve - Singeliq.

    

   Komercijalna Banka së bashku me ekipin e saj edhe në Vitin e Ri do të ndajnë surpriza dhe gëzime edhe më të këndshme. Mbetshi të gjithë me shëndet të mirë dhe kujdesuni për familjet tuaja dhe të gjithë përreth jush.

    

   slika3   24.12.2020 – Kredi konsumatore nga Komercijalna Banka për blerje në Neptun


   Neptun

    

   Komercijalna Banka pasuroi ofertën e kredive edhe me një produkt tjetër - kredi konsumatore me dedikim përmes Neptun Maqedoni.

    

   Kredia, vlera e së cilës është prej 10.000 deri në 120.000 denarë, është e dedikuar për blerjen e produkteve në dyqanet e Neptun-it me pagesë të shtyrë deri në 60 këste. Ndërsa, për produktet e blera në Neptun me këtë kredi në periudhën promovuese deri më 31.12.2020, keni mundësinë të paguani deri në 60 këste pa interes.

    

   Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për blerje festive dhe për rinovimin e shtëpisë tuaj. Të gjithë informatat rreth këtij produkti të ri të kredisë mund t'i shihni në këtë link.

   Një X dhe C R A

   Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
   Pranoj