Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

L A J M E22.10.2020 – Që të mos harrohet: Kursimi është një shprehi e mirë e vjetër


Stuhitë financiare në jetë vijnë të paparalajmëruara dhe të paftuara. Dhe si gjithmonë, shpëtimi më i madh janë paratë e kursyera. Kjo është arsyeja pse kursimi është më shumë se një shprehi e mirë. Prandaj, kursimi si shërbim dhe depozitat e klientëve tanë janë një përparësi kryesore në politikën afariste të Komercijalna Banka AD Skopje.

 

Komercijalna Banka është krenare që mban epitetin se është shtylla e besimit tek kursimtarët në vend, të cilët për 65 vjet i kanë besuar dhe po ndërtojnë të ardhmen dhe sigurinë e tyre financiare. Me rastin e shënimit të tetorit si muaji i kursimit, Komercijalna Banka edhe njëherë i kujton qytetarët përse kursimi i parave është një nga shprehitë më të mira financiare që mund të fitoni. Kursimi është i rëndësishëm sepse, përveçse ju sjell të ardhura nga interesi, ju ndihmon në situata kur keni nevojë urgjente për mjete financiare. Ju ndihmon të mbuloni disa nga harxhimet më të larta, të shmangni borxhe, të zvogëloni stresin financiar dhe, mbi të gjitha, ju jep një ndjenjë të lirisë financiare.

 

Në Komercijalna Banka ju mund të zgjidhni më shumë lloje të kursimeve, në denarë ose në valutë të huaj, ku për secilën valutë ofrohet normë e ndryshme e interesit.  Sigurisht, ju keni mundësinë të kurseni me të parë, të afatizoni depozitën tuaj të kursimit për 1, 3, 6, 12, 24 muaj ose më shumë dhe interesi do t'ju paguhet në fund të periudhës së afatizuar ose në muaj, në datën e pagesës së parë.

 

Zgjedhja dhe vendimi janë tuajat, ndërsa është detyrimi dhe përgjegjësia jonë të jemi partneri dhe mbështetja juaj në ndërtimin e një të ardhme të qëndrueshme financiare.
22.10.2020 – Filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka nuk do të punojnë më 23.10.2020


Filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka AD Skopje nuk do të punojnë më 23.10.2020 (e premte) për shkak të festës së Ditës së luftës revolucionare maqedonase. 

 

I njoftojmë klientët tanë se për tërheqjen dhe deponimin e parave të gatshme mund të përdorin bankomatet e Bankës, ndërsa për transaksione të tjera financiare janë në dispozicion aplikacionet ueb dhe mobile të Internet Bankës dhe mBanka. Për përdoruesit e kartave pagesore 24/7 është e hapur edhe ekspozitura e digjitalizuar e Komercijalna Banka në Rrugën Makedonija në qendër të Shkupit dhe një pjesë e ekspoziturës së modernizuar Biser në lagjen Aerodrom.
19.10.2020 – Donacion me ushqim nga Komercijalna Banka me rastin e Ditës së urisë


Me dhurimin e 42 paketave ushqimore, Komercijalna Banka përsëri dha kontributin e saj për të lehtësuar vështirësitë me të cilat përballen grupet e rrezikuara të qytetarëve në vend.

 

Punonjësit dhe menaxhmenti i Bankës dhuruan mjete për produkte ushqimore, të cilat përmes Kryqit të Kuq të Komunës së Qendrës duhet të arrijnë tek familjet dhe individët që kanë nevojë për to. Ky veprim humanitar, i kryer me rastin e Ditës botërore të urisë (16 Tetor), është pjesë e përpjekjeve strategjike të Komercijalna Banka përmes praktikave me përgjegjësi shoqërore për të ulur varfërinë në vend dhe për të rritur ndërgjegjësimin për nevojën e një kujdesi më të madh për cilësinë e jetës së të gjithë qytetarëve.

 

Banka tradicionalisht realizon disa nga ato angazhime përmes organizatës së Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 

sl
 
sl
16.10.2020 – Ekspoziturat dhe filialet e Komercijalna Banka me orar të ri të punës


Komercijalna Banka AD Skopje informon klientët se filialet në të gjithë vendin dhe një pjesë e ekspoziturave në Shkup të shtunën do të punojnë prej orës 09:00 deri në 12:00. Në Shkup, të shtunën fillojnë të punojnë ekspoziturat KB1, Biser, Avtokomanda, Cvetan Dimov dhe City Mall.

Nga 19.10.2020, do të fillojnë me punë të rregullt ekspoziturat Gjorce Petrov 2, Kjubi, Rasadnik dhe Novo Lisiçe në Shkup, si dhe ekspozitura në Obleshevë, të cilat u mbyllën përkohësisht për shkak të pandemisë Kovid-19. Orari i punës së këtyre ekspoziturave është nga e hëna në të premte, nga ora 08:00 deri në 16:00.

Të gjitha informatat në lidhje me orarin e punës së filialeve dhe ekspoziturave të Komercijalna Banka janë në dispozicion në këtë LINK.

Theksojmë se gjatë vizitës së filialeve dhe ekspoziturave të Bankës, është e detyrueshme të respektohen masat e caktuara për mbrojtjen e shëndetit nga Kovid-19, gjegjësisht mbajtja e maskës mbrojtëse ose shallit në fytyrë, dezinfektimi i duarve dhe mbajtja e nevojshme e distancës.


16.10.2020 – Krijojmë shprehi për të kursyer që nga këmbët e vogla


 

detsko1

 

detsko2

Komercijalna Banka është posaçërisht krenare që fëmijët e njohin dhe i gëzohen "Ververiçka” (Ketri)

 

 

Kursimi i parave është një shprehi për të cilën ndonjëherë nevojitet një kohë e gjatë për ta krijuar. Me kursimet e fëmijëve "Ververiçka" (Ketri) të Komercijalna Banka AD Skopje që në moshë të vogël i mësojmë fëmijët për rëndësinë e parave, u krijojmë shprehi të kursimit dhe i përgatisim ata për të hyrë në botën e financave personale.

 

Ketrat kanë shprehi që të fshehin ushqimin e tepërt dhe ta ruajnë atë për një periudhë të ardhshme, ashtu siç është e nevojshme për çdo fëmijë që në moshë të hershme të krijojë një shprehi të kursimit. "Ververiçka" (Ketri) ynë është një nga miqtë më të vlefshëm dhe besnikë të mijëra fëmijëve në vend për disa dekada me rradhë.

 

Ky produkt i veçantë i kursimeve të Komercijalna Banka AD Skopje u krijua me kujdes të veçantë në mënyrë që të krijojë një shprehi tek fëmijët për një qëndrim të përgjegjshëm ndaj parave dhe t'u tregojë atyre vlerat e kursimit. Kursimi me "Ververiçka" (Ketri) sjell gjithashtu interes me të cilin rriten kursimet e fëmijës suaj dhe nuk është thjesht "para e lënë mënjanë", por një investim i vërtetë.

 

Tetori tradicionalisht shënohet si muaji i kursimit. Shfrytëzojeni këtë mundësi për të hapur një temë të re diskutimi me fëmijët tuaj - flisni për paratë dhe rëndësinë e tyre. Mësoni ata të mendojnë dhe të planifikojnë të ardhmen e tyre.

 

Për këtë padyshim që do t'i ndihmojë "Ververiçka" (Ketri), i cili po ju pret në të gjitha sportelet e Komercijalna Banka. Gjatë hapjes së librezës së kursimit, kursyesi juaj i vogël do të marrë një dhuratë të veçantë - një kasafortë kursimi.
09.10.2020 – Filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka nuk do të punojnë më 12.10.2020


Filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka AD Skopje nuk do të punojnë më 12.10.2020 (e hënë) për shkak të festës së 11 tetorit. 
 

I njoftojmë klientët tanë se për tërheqjen dhe deponimin e parave të gatshme mund të përdorin bankomatet e Bankës, ndërsa për transaksione të tjera financiare janë në dispozicion aplikacionet ueb dhe mobile të Internet Bankës dhe mBanka. Për përdoruesit e kartave pagesore 24/7 është e hapur edhe ekspozitura e digjitalizuar e Komercijalna Banka në Rrugën Makedonija në qendër të Shkupit dhe një pjesë e ekspoziturës së modernizuar Biser në lagjen Aerodrom.
05.10.2020 – Komercijalna Banka paralajmëron për e-mail porosi të rreme


Të nderuar,

 

Komercijalna Banka AD Skopje në periudhën e kaluar ka identifikuar disa përpjekje për përfaqësim të rremë në emër të saj duke abuzuar me emrin dhe markat tregtare të Bankës duke dërguar mesazhe elektronike, ku përmes informacioneve të rreme për kinse pagesa/arkëtime bëhet përpjekje për të mashtruar klientët.

 

Ju këshillojmë që të jeni shumë të kujdesshëm dhe me seriozitet ti merrni këto mesazhe dhe të mos i hapni ato nëse dyshoni për një virus ose softuer dashakeqës.

 

Banka, përmes mjeteve shtesë që i ka në dispozicion dhe në kuadër të kompetencave dhe ingerencave të saj, do të përpiqet të parandalojë dhe pengojë përpjekjet e këtilla.

 

Në mënyrë që të shmangni këto e-maila të rreme (falsifikimi i adresës së dërguesit), ju lutemi kontaktoni me e-mail provajderët e juaj për të zbatuar mekanizmin duke kontrolluar regjistrin e botuar publikisht SPF(1) dhe vlefshmërinë e e-mail serverit nga i cili merrni mesazhe.

 

 

(1) https://en.wikipedia.org/wiki/Sender_Policy_Framework

 

 

Banka do të paraqesë rastin tek institucionet kompetente në përputhje me rregulloret ligjore pozitive.
05.10.2020 – Komercijalna Banka krenare për maratonistët e saj


Me një performancë të shkëlqyeshme në Maratonën e 16-të Wizz Air Shkup, 24 punonjës të Komercijalna Banka AD Skopje edhe një herë konfirmuan se këmbëngulja dhe besimi tek vetja dhe në aftësitë e tyre është një formulë e garantuar për sukses. Pjesëmarrësit nga Komercijalna Banka, këtë vit në numër edhe më të madh se vitin e kaluar, garuan në të gjitha disiplinat: maratonë, gjysmë maratonë dhe maratonë stafetë.

 

 

Miomir Aleksovski regjistroi kohën e 10-të më të mirë dhe rekordin personal (01:21:14) në gjysmë maratonën për meshkuj, dhe u rendit i 7-ti midis konkurrentëve vendas. Maratonisti Boban Nefovski arriti një kohë të shkëlqyeshme prej 3:07:07 në maratonën 42 km dhe fitoi vendin e 11-të në renditjen e përgjithshme.

 

Në stafetën për meshkuj, ekipi i "Komercijalna Banka 1" fitoi vendin e 11-të të përbërë nga Ivica Boshkov, Ivan Ginovski, Goran Kuzmanovski dhe Risto Çolas.

 

Maratona e Wizz Air Shkupit, këtë vit për shkak të pandemisë, kishte një numër më të vogël pjesëmarrësish, respektivisht të pranishëm ishin 2.000 garues.
 

скм
 
скм
 
скм25.09.2020 – Pagesa e pensioneve për muajin shtator do të fillojë më 28.09.2020


 
Komercijalna Banka AD Skopje do të fillojë me pagesën e pensioneve për muajin shtator, duke filluar prej ditës së hënë, 28.09.2020. Pensionistët që kanë kartelë aktive debiti do të mund të disponojnë me pensionin e tyre prej ditës së hënë dhe mund ta tërheqin në bankomat ose ta përdorin për pagesa pa para të gatshme.

 

Pagesa për pensionistët që nuk përdorin kartela pagesore do të organizohet në katër grupe, edhe atë sipas vlerës së pensioneve dhe sipas orarit ne vijim:

 

  • të hënën, më 28.09.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve deri në 11.000 denarë
  • të martën, më 29.09.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve prej 11.001 denarë deri në 14.000 denarë
  • të mërkurën, më 30.09.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve prej 14.001 denarë deri në 18.000 denarë
  • të enjten, më 01.10.2020 do të bëhet pagesa e pensioneve mbi 18.000 denarë

 

Me qëllim që të zvogëlohen radhët dhe të mbrohet shëndeti nga Koronavirusi i të gjithë shfrytëzuesve të shërbimeve bankare, apelojmë që gjatë vizitave nëpër filialet dhe ekspoziturat e Komercijalna Banka rreptësisht të respektohet orari i lartëshënuar, detyrimisht të mbahet pajisje mbrojtëse personale në fytyrë (maskë mbrojtëse, shall ose faculetë), të mbahet distanca minimale e përcaktuar dhe të bëhet dezinfektimi i duarve.
 
 
 
 


Një X dhe C R A

Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj