Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800


 Raport për përgjegjësinë shoqëroreRaporti Vjetor
2020 PDF PDF
2019 PDF PDF
2018 PDF PDF
2017 PDF PDF
2016 PDF PDF
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj