• Организациска структураКонтакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Надзорен одборСава Димитрова
Пензионер,
Независен член
Претседател


Таки Фити
Професор
Економски факултет, УКИМ, Скопје,
Заменик претседател

Горан Антевски
Управител
Раде Кончар - ТЕП ДООЕЛ Скопје
Член

Сашо Наумоски
Генерален извршен директор
ПИ Витаминка АД Прилеп
Член

Александра Максимовска - Стојкова
Професор
Правен факултет, УКИМ, Скопје
Независен член

Ванчо Чифлиганец
Управител
Адора Инженеринг ДООЕЛ Скопје
Член


Фатмир Етеми
Управител
ЗСФ КОМ ДООЕЛ Скопје
ЧленВеб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам