Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Профил на пазарот


Детален преглед на македонскиот финансиски пазар, кој содржи информации за регулативата, девизниот пазар и трансферот на пари, инструментите и тргувањето, централниот депозитар и порамнувањето, корпоративните постапки, оданочувањето, обелоденувањето, како и други корисни информации.

 

Профил на пазаротВеб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам