Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

КонтактВи благодариме за Вашиот интерес.


Доколку Ви се потребни дополнителни информации во врска со работењето на Комерцијална банка АД Скопје, подолу се нашите контакт информации: