• Најчесто поставувани прашања


  • Брзо подесување за Интернет банкатаКонтакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Помош за Интернет банка

 

Помош за технички проблеми, прашања и поддршка во врска со Интернет банката можете да добиете на телефонскиот број (+389 2) 3296-800 (изберете 2). Нашите оператори се достапни од 08:00 до 19:00 часот секој работен ден од понеделник до петок и од 08:00 до 14:00 часот во сабота.

 

Прашања во врска со техничка поддршка за Интернет банката може да поставите и на e-mail адресата support@kb.com.mk, нашиот тим ќе Ви одговори во најбрз можен рок.

 

Оперативна поддршка за денарски плаќања преку Интернет банка можете да добиете на телелефонот (+389 2) 3168-902 или e-mail адресата support_denarski_pp@kb.com.mk. Тимот за оперативна поддршка за денарски плаќања е достапен од 08:00 до 19:00 часот секој работен ден од понеделник до петок и од 08:00 до 15:00 часот во сабота.

 

Оперативна поддршка за девизни плаќања за правни лица преку Интернет банка можете да добиете на телефонот (+389 2) 3168-602 или e-mail адресата support_devizen_pp@kb.com.mk. Оперативна поддршка за девизни плаќања за физички лица преку Интернет банка можете да добиете на телефонот (+389 2) 3168-220 или e-mail адресата support_devizen_fizickilica@kb.com.mk.Тимот за оперативна поддршка за девизни плаќања е достапен од 08:00 до 16:00 часот секој работен ден од понеделник до петок.Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам