Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Kioska digjitale

 

Tani mund të paguani faturat tuaja të shërbimeve publike në kioskat digjitale të Komercijalna Banka pa provizion, pa vizituar sportelin dhe me kartë nga cilado bankë. Përmes kioskave digjitale ne ju ofrojmë komoditetin e botës financiare digjitale ndërsa ju kurseni kohë dhe para.

 

Me këtë zgjidhje unike dhe moderne ju mundësojmë të paguani faturat tuaja falas, shpejt dhe në çdo kohë të ditës (24/7) për:

 

 • EVN
 • BEG
 • Telekom
 • А1
 • Telekabel

 

Paguani faturat tuaja në një mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt, të udhëhequr nga aplikacioni që do të shfaqet në ekran. Pagesën do ta përfundoni shpejt sepse aplikacioni nga ju kërkon vetëm të:

 

 • Skanoni barkodin ose të shënoni manualisht numrin e faturës/llogarisë
 • Vendosni kartën bankare tek lexuesi ose afër lexuesit nëse është pa kontakt

 

Në fund do të merrni fletë-vërtetim të shtypur për transaksionin e suksesshëm.

 

Për klientët (personat fizikë) që kanë parapagesë në Bankë Interneti të Komercijalna Banka, kioskat digjitale ofrojnë një privilegj tjetër - ata mund të shtypin fletë-vërtetim nga llogaria e tyre e transaksionit.

 

Numri i kioskave digjitale të Komercijalna Banka po rritet vazhdimisht.

Kioskat digjitale aktualisht janë në dispozicion në vendet e mëposhtme:

 

 • Ekspozitura digjitale rr. Maqedoni, Shkup
 • Ekspozitura GTC, Shkup
 • Ekspozitura Biser, Shkup
 • Ekspozitura Bunjakovec, Shkup
 • Ekspozitura Leptokarija, Shkup
 • Ekspozitura Kapishtec, Shkup
 • Ekspozitura Dibër, Dibër


Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj