• BroshuraKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Qendra e kontaktitQendra e kontaktit është një sistem modern i telekomunikacionit që ju informon me produktet dhe shërbimet që i ofron Banka, përmes operatorëve të cilët janë në dispozicion çdo ditë pune prej 8:00 deri 19:00 dhe ditën e shtunë prej 08:00 deri 14:00 ose përmes automatit gojor 24 orë, 7 ditë të javës. Këtë mund ta bëni thjesht duke marrë numrin e telefonit 02/3296-800 dhe pastaj duke zgjedhur numrin nga menuja e ofruar.