Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Прашања

 

Ви благодариме за Вашето време и за Вашето прашање. За да ни помогнете да Ви одговориме брзо, Ве молиме да ни обезбедите доволно релевантни информации и Ваш контакт.

 

Банката ќе се потруди да Ви одговори во рок од 2 работни дена.

 

Важно: За да обезбедиме сигурност на Вашите лични податоци и информациите кои ни ги доставувате, Ве молиме да го пратите прашањето дирекно (on-line), за што треба да кликнете тука.


 Годишен извештајРевидиран консолидиран финансиски извештај НБРМРевидиран неконсолидиран (единечен) извештај НБРМРевидиран консолидиран финансиски извештај МСФИРевидиран неконсолидиран (единечен) извештај МСФИ
2017 PDF PDF PDF PDF PDF
2016 PDF PDF PDF PDF PDF
2015 PDF PDF PDF PDF PDF
2014 PDF PDF PDF PDF PDF