Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

 

Извештај и податоци


Извештај и податоци - 30.06.2021


Стапка на задолженост


Стапка на задолженост - 30.06.2021


Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам