Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Заштита на укажувачи

 

Согласно член 5 став (1) од Правилникот за заштитено внатрешно пријавување во Комерцијална банка АД Скопје, a врз основа на Законот за заштита на укажувачи („Службен весник на Република Македонија“ бр.196/15 и 35/18), за овластено лице за прием на пријави од укажувачи е назначен Љупчо Фармакоски - Главен координатор.
 
 

Контакти:

 

Телефон: (02) 3 168 471

Ljupco.Farmakoski@kb.com.mk

Канцеларија бр. 405, 4-ти спрат, зграда КБ 2Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам