Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

  ИМОТ ВО СОПСТВЕНОСТ НА БАНКАТА (ПРЕВЗЕМЕН ВО ПОСТАПКА ЗА ПРИСИЛНА НАПЛАТА)
Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам