Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Стандардни табели со податоци за депозити

 

 

Депозити (штедење)

 

Стандардни табели со податоци за денарско штедење (PDF)

 

Стандардни табели со податоци за девизно штедење(PDF)

 

Повеќе информации за депозитите за физички лица на Комерцијална банка:

 

https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2220&lang=1&uc=1

 

 Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам