Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Tabelat standarde me të dhëna për depozitat

 

 

Depozitat (kursimi)

 

Tabelat standarde me të dhëna për kursimin në denarë (PDF)

 

Tabelat standarde me të dhëna për kursimin në valutë (PDF)

 

Më shumë informata për depozitat për personat fizikë të Komercijalna Banka:

 

https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2220&lang=3&uc=1Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj