Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

ПОНУДА НА КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА КОЈА ВАЖИ ВО МОМЕНТОВ

 
Поради околностите произлезени од корона-кризата (Ковид-19), Комерцијална банка АД Скопје во моментов ги нуди следните кредити за физички лица:
 

 
Комерцијална банка АД Скопје навремено ќе извести за прекинот на оваа понуда.