• Lokator i bankomateve


 • Ekspoziturat dhe filijalet


 • Pyetjet më shpesh të parashtruara


 • Udhëzim për pensionistëtKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Kartat e debitit për personat fizikë

 

 

Pranuar nga mbi 200.000 klientë të kënaqur, kartat e debitit të Komercijalna Banka AD Skopje gjejnë përdorim të gjerë dhe paraqesin instrumentin më të thjeshtë, më të lehtë, më të shpejtë dhe më të sigurt për kryerjen e pagesave dhe tërheqjen e parave të gatshme në mbarë botën. Në pikën e shitjes, në bankomat apo në sportelin e bankës - kartat e debitit i mbajnë paratë e juaja gjithmonë pranë jush.

 

Shfrytëzues i kartës së debitit mund të jetë çdo person fizik i rritur – shtetas i Republikës së Maqedonisë si dhe personi fizik – shtetas i huaj i cili në bazë të legjislacionit trajtohet si rezident. Karta e debitit mund të merret me procedurë shumë të thjeshtë dhe me tarifa mjaft të favorshme. Zgjidhni kartën tuaj të re të debitit dhe merrni më shumë nga paratë e Juaja:

 

 

Maestro® kartë debiti

Visa Debit kartë debiti

 • Pa pagesë për anëtarësim në vitin e parë;
 • Pa pagesë për anëtarësim gjatë gjithë kohës së përdorimit të kartës, nëse merrni rrogën ose pensionit tuaj në Komercijalna Banka AD Skopje;
 • Llogari të veçanta në denarë dhe valutë të huaj, me mundësi të ndarjes së mjeteve sipas dëshirës.
 • Pagesë e menjëhershme me 3, 6, 12 ose 24 këste, pa interes.

Më shumë...

 • Pa pagesë për anëtarësim në vitin e parë;
 • Pa pagesë për anëtarësim gjatë gjithë kohës së përdorimit të kartës, nëse merrni rrogën ose pensionit tuaj në Bankën Komerciale;
 • Një llogari bankare për në vend dhe jashtë
 • Pagesë e menjëhershme ose me 3, 6, 12 ose 24 këste, pa interes.

 

 

Më shumë...

Debit MasterCard® karta e debitit

Debit MasterCard® World karta e debitit

 • Pa anëtarësi për vitin e parë;
 • Pa anëtarësi gjatë gjithë kohës, nëse pagën, ose pensionin e merrni nëpërmjet Bankës dhe nuk keni karta tjera të debitit;
 • Një llogari në vend dhe jashtë;
 • Pagesë e menjëhershme, ose në 3, 6, 12 ose 24 këste, pa normë interesi.

Më shumë...

 • Pa anëtarësi gjatë vitit të parë për shfrytëzuesit e përhershëm të kartave të debitit, të cilët kanë qarkullim vjetor mbi 80000 denarë;
 • Pa anëtarësi gjatë tërë periudhës së shfrytëzimit, nëse keni qarkullim vjetor në tregti mbi 80 000 denarë;
 • Mundësi të rimbursimit të mjeteve gjatë blerjes në tregti;
 • Një llogari në vend dhe jashtë;
 • • Pagesë e menjëhershme, ose në 3, 6, 12 ose 24 këste, pa normë interesi.

 

 

Më shumë...

 

Përveç pagesës së shpejtë dhe të sigurtë pa provizion, prej tani me kartat e debitit të Bankës Komerciale mund të bleni dhe të paguani edhe me këste prej 3, 6, 12 ose 24 këste, pa interes. Kontrolloni listën e pikave të shitjes (POS terminalet) ku ju mund të shfrytëzoni këtë përparësi dhe të filloni të planifikoni blerjen e ardhshme.

 

Vendndodhja e ATM/bankomateve

 

Me kartat e debitit dhe të kreditit të Komercijalna Banka AD Skopje mundeni në çdo kohë të tërhiqni para të gatshme prej   145 bankomateve të vendosura në RM. Shikojeni listën   e plotë të bankomateve të Komercijalna Banka AD Skopje dhe gjeni atë më të afërtën për Ju.Personat për kontaktElena Arsova Begic, Përgjegjës i shërbimit për karta bankare
Telefon: (02) 3168-108
Fax: (02) 3114-232
e-mail: elena.arsova@kb.com.mk

Neda Radnjanska, Përgjegjës i shërbimit për llogaritë transakcionale
Telefon: (02) 3168-265
Fax: (02) 3220-987
e-mail: neda.radnjanska@kb.com.mk
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj