• Основни информации


  • Барање


  • Општи услови


  • Филијали и експозитури на Банката


  • Барање за регистрација на клиент


  • Најчесто поставувани прашања


  • Бесконтактно плаќањеКонтакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800