• Локатор на банкомати


  • Филијали и експозитури на Банката


  • Најчесто поставувани прашањаКонтакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Кредитни картички за физички лица

 

 

Kредитните картички на Комерцијална банка АД Скопје се најраспространетиот и наједнсоставниот платежен инструмент кој секојдневно се грижи за лесно и безбедно плаќање и подигнување готовина насекаде во светот. На продажно место, на банкомат или на банкарски шалтер - кредитните картички ја прават Вашата готовина прифатена во повеќе од 210 земји во светот.

 

Oткријте го најлесниот начин да добиете повеќе слобода. Станете еден од илјадниците корисници на MasterCard® или Visa кредитните картички и пронајдете ги Вашите нови можности. Одберете ја Вашата нова кредитна картичка:

 

 

 

 

 

 

Локации на банкомати

 

Со дебитните и кредитните платежни картички на Комерцијална банка АД Скопје можете во секое време да подигнете готовина од 145-те банкомати на Банката поставени низ Република Македонија. Погледнете ја целосната листа на банкомати на Комерцијална банка АД Скопје и пронајдете го најблискиот до Вас.Лице за контактЕлена Арсова Бегиќ, Раководител на одделение за банкарски картички
Телефон: (02) 3168-108
Факс: (02) 3114-232
e-mail: elena.arsova@kb.com.mk
Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам