Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Акција со Visa и Kliknijadi.mk

 

 

VisaKlikniJadi
 

 

 

 

Новина за сите корисници на Visa картичките на Комерцијална банка!


Плаќајте со Visa картичките секогаш кога нарачувате преку https://kliknijadi.mk/ и користете попуст од 100 денари за секоја нарачка и исто така добијте бесплатна достава, без дополнителни трошоци.   

 

Понудата трае до 31 август 2020 година.