Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Aksion me Visa dhe Kliknijadi.mk

 

VisaKlikniJadi

 

 

Risi për të gjithë përdoruesit e kartave Visa të Bankës Komercijale!


Paguani me kartelat Visa çdoherë kur porositni përmes https://kliknijadi.mk/ dhe shfrytëzojeni zbritjen prej 100 denarë për çdo porosi, si dhe fitoni dërgesë falas, pa shpenzime plotësuese.  

 

Oferta vlen deri më 31 gusht 2020.