Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Акција со Masterdard® на Комерцијална банка во iSTYLE

 

1

 

2

 

 

Нова акција со Mastercard® картичките на Комерцијална банка во iSTYLE.

 

Во периодот до 24 септември 2020 година, доколку во продавниците на iSTYLE платите со Mastercard® картичка на Комерцијална банка, добивате подарок заштитна фолија при купување на Mac лаптоп и најдобри цени за iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max.

 

Повеќе информации се достапни на https://istyle.mk/.