Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Аksion me Masterdard® i Komercijalna Banka në iSTYLE

 

1

 

2

 

Aksion i ri me kartat Mastercard® të Komercijalna Banka në iSTYLE.

 

Në periudhën deri në 24 shtator 2020, nëse në shitoret e iSTYLE paguani me kartat Mastercard® të Komercijalna Banka, fitoni dhuratë foli mbrojtëse gjatë blerjes së Mac laptopit dhe çmime më të mirа për iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max.  

 

Më shumë informata keni në dispozicion në https://istyle.mk/.