Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Акција со Mastercard® на Комерцијална банка во iSTYLE

 

500x230-MasterCard-MacBoo

 

Одлична „Back to School“ акција со Mastercard® картичките на Комерцијална банка, специјално наменета за студенти и за професори по повод почетокот на новата академска година.

 

Во периодот до 1 ноември 2018 година, добивате и до 22% попуст на одредени модели на Macbook Pro во продавниците на iSTYLE доколку платите со Mastercard® картичка на Комерцијална банка.

 

Попустот од 22% се однесува на “MPXR” и “MPXQ” моделите, а достапен е за студенти и за професори при плаќање со Mastercard® картичките на Комерцијална банка. За останати избрани Mac модели се одобрува 10% попуст.

Повеќе информации се достапни на https://istyle.mk/.