Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Aksion me Masterdard® të Bankës Komercijale në iSTYLE

 

500x230-MasterCard-MacBoo

 

Aksion i shkëlqyer “Back to School” me kartat Mastercard® të Bankës Komercijale,  e dedikuar posaçërisht për studentët dhe profesorët me rastin e fillimit të vitit të ri akademik.

 

Në periudhën deri më 1 nëntor 2018, nëse paguani me kartën Mastercard® të Bankës Komercijale,  ju do të fitoni zbritje deri në 22% në disa modele të Macbook Pro në dyqanet e iSTYLE.

 

Zbritja prej 22% vlen për modelet “MPXR” dhe “MPXQ”, e dedikuar për studentët dhe profesorët gjatë pagesës me kartat Mastercard® të Bankës Komercijale.  Për modelet tjera Mac ka zbritje prej 10%.

 

Më shumë informata mund të gjeni në https://istyle.mk/.