Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Lojë shpërblyese me Mastercard® dhe KomPay „Paguaj pa kontakt dhe fito shpërblime (Бесконтактно плати и награда фати)“

 

 

 

 

 

U tërhoqën fituesit e shortit javor të dt. 18 dhjetor 2019

 

U tërhoqën fituesit e shortit javor të dt. 25 dhjetor 2019

 

U tërhoqën fituesit e shortit javor të dt. 02 janar 2020

 

U tërhoqën fituesit e shortit javor të dt. 08 janar 2020

 

U tërhoqën fituesit e shortit javor të dt. 15 janar 2020

 

 

Fituesi i tërhequr i çmimit kryesor Toyota Corolla Hybrid - 22 janar 2020:

 

 

Shpërblimi

Emri dhe mbiemri

Qyteti

Toyota Corolla HB 5D 1.8 CVT HSD EXECUTIVE 1.8

 

 

001762625

ДРАГАН ЈАКИМОВСКИ

СКОПЈЕ

 

 

Urime për fituesit me fat!

 

Shpërblimet mund të merren në afat prej 60 ditëve, çdo ditë pune prej orës 08:00 deri në orën 16:00 në adresën në vijim: Komercijalna Banka AD Skopje, Shërbimi për karta bankare, rr. Orce Nikolov nr. 3, 1000 Shkup.

 

 

* * *

 

 

Lojë e madhe shpërblyese për përdoruesit e Mastercard® dhe KomPay të Bankës Komercijale.

 

Paguani pa kontakt dhe luani për Toyota Corolla Hybrid ose për 90 shpërblime të tjera!

 

Merrni pjesë në lojën shpërblyese nga 9 dhjetori 2019 deri më 12 janar 2020, përmes blerjes me  kartat pa kontakt Mastercard® për personat fizikë të Bankës Komercijale dhe me aplikacionin mobil për pagesa pa kontakt KomPay.

 

Me çdo transaksion pa kontakt me  Mastercard® në pikat e shitjes në vend prej të paktën 200 denarë, do të keni një mundësi për të fituar (një kod), dhe për çdo transaksion prej të paktën 200 denarë të realizuar me KomPay do të keni dy mundësi për të fituar (dy kode).

 

Sa më shumë pagesa pa kontakt – aq më shumë mundësi për të fituar. Kodet e Juaja do të mund ti shihni në vërtetimet e llogarisë së kartës, përmes Internet bankës, mBanka ose në vërtetimet e printuara të cilat mund ti merrni nëpër sportelet e Bankës.

 

Shpërblimi kryesor është vetura Toyota Corolla Hybrid të cilën do ta dhurojmë në tërheqjen kryesore me dt. 22 janar 2020.

 

Para tërheqjes së shpërblimit kryesor, çdo javë do të ndajmë nga 1 (një) smartfon Samsung Note 10, 1 (një) laptop HP Pavilion i7, 1 (një) trotinet elektrik Hamachi, 5 (pesë) kartë dhurata për qendrën tregtare “Skopje City Mall” me vlerë prej 5.000 denarë dhe 10 (dhjetë) kartë-dhurata me vlerë prej 3.000 denarë.

Tërheqjet javore do të bëhen më 18 dhjetor 2019, 25 dhjetor 2019, 2 janar 2020, 8 janar 2020 dhe 15 janar 2020.

 

Në tërheqjet javore do të përfshihen të gjitha transaksionet (kodet) е bëra gjatë javës përkatëse, ndërsa në tërheqjen e shpërblimit kryesor do të përfshihen të gjitha kodet e bëra në periudhën prej 9 dhjetor 2019 deri më 12 janar 2020, gjegjësisht deri në orën 23:59 , të cilat nuk kanë fituar shpërblime gjatë tërheqjeve javore.

 

Lista e fituesve do të shpallet në afat prej 3 (tre) ditëve pas çdo tërheqjeje, në faqen e internetit të Bankës Komercijale si dhe në  faqen oficiale të Facebook-ut.

 

Me fat!

 

Rregullat e lojës shpërblyese “Paguaj pa kontakt dhe fito shpërblime (Бесконтактно плати и награда фати)”