Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Акција со Masterdard® на Комерцијална банка во iSTYLE

 

Komercijalna_500x230px

 

Нова „Back to School“ акција со Mastercard® картичките на Комерцијална банка во iSTYLE, специјално наменета за студенти, наставници и професори по повод почетокот на новата академска година.

 

Во периодот до 31 октомври 2019 година, добивате 27% попуст или заштеда од дури 21.000 денари на најновиот Macbook Air (Jul’19 128GB) во продавниците на iSTYLE доколку платите со Mastercard® картичка на Комерцијална банка.

 

За останати избрани Mac модели се одобрува 10% попуст.

 

Повеќе информации се достапни на https://istyle.mk/.